Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα.

Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας εδώ ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας εδώ έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την εγγραφή ή την ανανέωσή σας παρακαλώ συμπληρώστε το αίτημα υποστήριξης μέλους ή επικοινωνήστε μαζί μας. Δείτε πότε λήγει η συνδρομή σας εδώ. Για να δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Τα αιτήματα συμμετοχής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις εσωκομματικές εκλογές έχουν κλείσει. Αν έχετε υποβάλει αίτημα συμμετοχής θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες με email για την εξέλιξη του.Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα – φυσικές κάλπες που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο :
Πώς ψηφίζω δια ζώσης

Προσοχή: Δεν μπορεί να ψηφίσει δια ζώσης ψηφοφόρος που έχει επιλέξει να ψηφίσει μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όπως αποδεικνύεται από τον αντίστοιχο εκλογικό κατάλογο.